Stress ned.....

Her på låven er det en god rolig atmosfære. Akkurat i dag daler snøen ned, og levende lys gir en god julestemning!! har fortsatt koselige nisser igjen, og litt spessielle julegaver. mye er eget design og vi snakker "en i verden." Ta en pause, og nyt en deilig vaniljesnurrert, og en kaffelatte, cappuccino eller kakao. Har en enkel lunsjrett, som servres fra 11-14.Rettene varierer ettersom hva jeg ønsker skal stå på menyen. .......må oppleves....h hjerterom
2 kommentarer

My Good Act

05.des.2009 kl.11:08

Vil du øke besøkende til din blogg? Få bloggen din publisert på forsiden av www.mygoodact.com! Lag en bruker på My Good Act og start å blogge! For hver person du får til å bli medlem på My Good Act får din blogg en hel dag på forsiden vår!

My Good Act er en nylig startet frivillighetsorganisasjon som tar for seg forskjellige samfunnsnyttige prosjekter i Norge og resten av verden. Vi samarbeider blant annet med Frelsesarmeen om å holde en julefeiring for Oslos mindre heldige!

På My Good Act kan du: Følge prosjekter, lage din egen samfunnsorienterte blogg, kommunisere med likesinnede, ta del i diskusjoner og mye mer! Det er gratis å lage en bruker!

My Good Act tar ingen administrasjonskostnader, alt er frivillig arbeid for å gjøre verden til et bedre sted.

Mvh oss i My Good Act

Martine

09.des.2009 kl.12:22

Lusjen ambefale! Det er også sykt gode vaniljesnurrert og kako. ambefales på det sterkeste! Koslig sted og ta en jule handel!! :)

Skriv en ny kommentar

hits